AUSTRĖS
Dera:
Mocarela
-
Obuolių tyrė PONTHIER „„Granny Smith"
-
Alyvuogių aliejus MAS PORTELL su baltaisiais trumais
-
Kuminas I AM THE SPICE
-
100% Kalifornijos pistacijų pasta
-
Agurklės daigai
-
Paprastoji papūgžuvė
Fazanas
-
Raudonasis čederio sūris
-
Prieskonių mišinys meduoliams I AM THE SPICE
-
Jazminų žiedai
-
Pelaginiai krabai-plaukikai
-
Kava
-
Juodieji česnakai
Baramundžio filė
-
Jautienos didkepsnis RIB EYE
-
Alus ANCHOR BREKLE’S BROWN
-
Lapai SHISO (žali)
-
Juodoji arbata
-
Morello vyšnių tyrė PONTHIER
-
Levandų žiedai
Karališki trimitai (grybai)
-
Pajūrinio kritmo daigai
-
Sviestinis moliūgas
-
Elniena
-
Klarko vėžiai
-
Švieži peletrūnai
-
Mažieji violetiniai artišokai
Lazdyno riešutai
-
Ementalio sūris
-
Parmigiano Reggiano sūris
-
Avienos išpjova
-
Žiedai BLINQ
-
Pomidorų tyrė PONTHIER
-
Lapai OYSTER
Anties krūtinėlė
-
Žemuogių tyrė PONTHIER
-
Vanilės ankštys
-
Juodųjų serbentų pasta
-
Likeris COINTREAU
-
Šviežia lašišos filė
-
Didžioji ilgažnyplė krevetė