AVOKADAS
Dera:
Basmati ryžiai
-
Buffalo mocarela
-
Žemės riešutai
-
Vanilės ankštys
-
Espresas
-
Mėtos
-
Braškės
Bananai
-
Karamelizuoti imbierai
-
Parmidžianas (receptas)
-
Slyviniai pomidorai
-
Lapai SHISO („„Koppert Cress“)
-
Graikiniai riešutai
-
Švieži rozmarinai
Džinas
-
Milano saliamis
-
Žirneliai „„Bonduelle“
-
Menkės filė
-
Persikai
-
Greipfrutai
-
Svarainiai
Braškės
-
Ožkos pienas
-
Sojos padažas „„Kikkoman“
-
Gruzdinta vištiena
-
Viskis
-
Vytintas seranas
-
Dižono garstyčios
Skumbrė
-
Raudonasis čederis
-
Bergamočių vaisių tyrė „„Ponthier“
-
Mangai
-
Jeruzalės artišokai
-
Laimo lapų druska („„Koppert Cress“)
-
Švieži peletrūnai
Omaras
-
Ementalis
-
Moliūgų tyrė
-
Garinti kukurūzai
-
Austrės
-
Žemės riešutai
-
Garinta vištiena