Receptai

Parmezano – pomidorų – baziliko sūrio tortas

  Parmezano trupiniai: 300 g sviesto 100 g smulkinto parmezano 24   g druskos 100 g rudojo cukraus 200 g baltojo cukraus 240 g migdolų miltų 260 g miltų 80 g šokolado Visus ingredientus sumaišykite plakikliu. Atšaldykite šaldytuve vienai valandai. Kepkite 160 laipsnių temperatūroje 12 minučių. Pomidorų – braškių – baziliko želė: 200 g šviežių

Agurkų carpaccio su daržovių miksu patiekiama su parmidžano sūriu ir citrinžolės padažu

Ingredientai: 100 g „„Bonduelle“ šaldytų daržovių mišinio WOK China ½ ilgojo agurko 1 a. šaukštelis aitriųjų paprikų aliejaus 1 a. šaukštelis alyvuogių aliejaus 1 skiltelė česnako 1/6 a. šaukštelis I AM THE SPICE smulkintos citrinžolės 1/3 citrinos 20 g parmidžano   Druskos ir I AM THE SPICE kubebinių pipirų pagal skonį Paruošimo būdas: Daržovių mišinį sudėkite