Receptai

Antiena ir žolelių spirginė, sojų kastinys, rausva burokėlių košė, šakninių daržovių traškučiai

Produktai: Antiena 600 g, Alyvuogių aliejus 50 ml, Rūkyta druska 50 g, Čiobreliai švieži 20 g, Klevų sirupas 2 valg. šaukštai, Svogūnai 100 g, Burokėliai 200 g, Konservuotos r. pupelės 200 g, Balzamiko actas 100ml. Citrinų 100 g, 100 g krapų šviežių, 100 g luptų česnakų, 50 g maltų juodųjų pipirų, 100 g kmynų sėklų, Žirnių

Veganiškas saldėsis

20 g CHIA sėklų 175 g Saulėgrąžų 25 g Pistacijų 2 g Jūros druskos 92 g Kokosų aliejaus 35 g Datulių 60 g Saulėgrąžų sviesto 80 g Miltų mišinio sausainiams be glitimo 40 g Migdolų (su luobele) miltų Į trintuvą sudėkite CHIA sėklas, saulėgrąžas ir susmulkinkite iki vientisos masės. Iš eilės dėkite kitus produktus ir

Parmezano – pomidorų – baziliko sūrio tortas

  Parmezano trupiniai: 300 g sviesto 100 g smulkinto parmezano 24   g druskos 100 g rudojo cukraus 200 g baltojo cukraus 240 g migdolų miltų 260 g miltų 80 g šokolado Visus ingredientus sumaišykite plakikliu. Atšaldykite šaldytuve vienai valandai. Kepkite 160 laipsnių temperatūroje 12 minučių. Pomidorų – braškių – baziliko želė: 200 g šviežių

Agurkų carpaccio su daržovių miksu patiekiama su parmidžano sūriu ir citrinžolės padažu

Ingredientai: 100 g „„Bonduelle“ šaldytų daržovių mišinio WOK China ½ ilgojo agurko 1 a. šaukštelis aitriųjų paprikų aliejaus 1 a. šaukštelis alyvuogių aliejaus 1 skiltelė česnako 1/6 a. šaukštelis I AM THE SPICE smulkintos citrinžolės 1/3 citrinos 20 g parmidžano   Druskos ir I AM THE SPICE kubebinių pipirų pagal skonį Paruošimo būdas: Daržovių mišinį sudėkite