Agurkų carpaccio su daržovių miksu patiekiama su parmidžano sūriu ir citrinžolės padažu

Ingredientai:

100 g „„Bonduelle“ šaldytų daržovių mišinio WOK China

½ ilgojo agurko

1 a. šaukštelis aitriųjų paprikų aliejaus

1 a. šaukštelis alyvuogių aliejaus

1 skiltelė česnako

1/6 a. šaukštelis I AM THE SPICE smulkintos citrinžolės

1/3 citrinos

20 g parmidžano

 

Druskos ir I AM THE SPICE kubebinių pipirų pagal skonį

Paruošimo būdas:

Daržovių mišinį sudėkite į garų puodą ir garinkite 5-6 minutes, kad daržovės išliktų šiek tiek traškios. Kol daržovės verda garuose, paruoškite užpilą. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite į ją aitriųjų paprikų aliejaus, alyvuogių aliejaus, sudėkite česnaką bei smulkintą citrinžolę. Kepkite 1 minutę. Į lėkštę sudėkite plonai pjaustyto agurko juosteles, garintas daržoves, paruoštą užpilą. Papuoškite kepintu parmidžano sūriu. Įspauskite citrinos sulčių ir pagardinkite druska bei pipirais pagal skonį.